Camp & Bai

POLIGONI BAI

Peje, Karagaq
Përfaqsuesit

Përfaqsitë tona

Rreth nesh

Kush Jemi Ne

Poligoni Bai është themeluar ne vitin 2013, jemi te licensuar nga ministira e puneve të brendshme për trajnime dhe shitje te armve poashtu jemi te licensuar per import te armve dhe municioneve te kategorive a b c d. Posedojm poligon te shenjetaris te brendshem dhe te jashtem.

bai-logo
Të licensuar

Jemi te licensuar nga ministira e puneve të brendshme për trajnime dhe shitje te armve.

Shumë lloje të armeve

Llojshmeri të armeve mund te gjeni tek BAI Poligon, duke përfshir armë të gjata dhe të shkurta.

Kategoritë A, B, C, D

Poligoni Bai është i licensuar të importoj armë dhe municione të kategorive A, B, C, D.

Produktet

Produktet që i gjeni tek ne

Kontakt

Na kontaktoni

    qr-bai