Hotel Camp
Karagaq

Peje, Karagaq
Rreth Nesh

Kush Jemi Ne

Lokacioni Camp Karagaq në Pejë ishte i njohur që nga viti 1968 në pjesën e simpërme të parkut të madh të qytetit me bukuri të rallë natyrore me më se 100 lloje drunjësh mbi 60 vjeqar e që në përkthim nga gjuha Turke do te thot lisi i zi, me strofulla të ketrëve atraktiv.

Hoteli Camp Karagaq gjendet larg zhurmës së makinave e shumë afër qendrës së qytetit e me ndërtim të ri modern me gëshetim të elementeve traditcionale posedon restaurantin ditor me 200 ulëse dhe ushqimin tradicional,  Shqiptar dhe ushqime tjera nga deti si dhe nga kuzhina Italiane, Francese, Turke, etj.

Hoteli posedon 24 dhoma fjetje dhe 2 suita moderne, verandën me kapacitet 200 ulëse nën hijet e qarrit, krekcës, blirit, gështenjës e shumë drunjëve të tjerë, kampingun me sipërfaqe 2500 metra katrore i njohur para shumë viteve, parkingun për automjete nën vëshgimin e kamerave dhe kujdesin e sigurimit fizik.

booking logo
booking logo
booking logo
camp-logo
Ekip me eksperiencë

Ekipi jonë ka eksperiencë shumë vjeqare, ata gjithmon sigurohen qe t'ju japin shërbim sa më të mirë të mundur.

Aktivitete të ndryshme

Ne ju garantojm kënaqesi, këtë e bëjmë duke ju ofruar shumë aktiviete nga më të pëlqyerat nga ana juaj.

Kamping

Hotel Camp Karagaq ju ofron poashtu edhe kamping i cili posedon 2500 metra katror.

Dhomat

Dhomat tona

Këto janë disa nga dhomat qe ne ju ofrojm juve duke ju shërbyer me vend relaksues, të pastert, të bukur dhe modern. Ktu bëjne pjesë 5 lloje të dhomave me një numër prej 24 dhomave. Dhomat kan janë të paisura me free wifi, hekur për hekurosje, etj. Për më shumë klikoni në butonin në vazhdim.

safe travels logo
Kontakt

Na kontaktoni

    ose booking logo
    qr    70 Km larg nga airoporti